| Karczmarz/Karczmarka [nabór] | |
|
+3Balgator Śmigła Fëandil Êlentáriel 7 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Fëandil Êlentáriel
Nick : Fëandil Aldamír Cúlinde ID : 23 Ranga : Władca Lothlórien Liczba postów : 492 Join date : 22/03/2012 Age : 33 Skąd : Gniezno | Poznań
| Temat: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pią Wrz 21, 2012 10:14 pm | |
| Otwieram nabór na stanowisko opiekuna gospody. Zgłoszenia zgodne z przyjętym wzorem podań proszę umieszczać w tym temacie, do 5.10
Pozdrawiam, Feandil. | |
|
| |
Śmigła
Nick : Sonaselia ID : 182 Ranga : mieszkaniec Liczba postów : 6 Join date : 18/09/2012 Skąd : Łódź/Gdynia
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Sob Wrz 22, 2012 8:21 pm | |
| ID w grze: 182 Stanowisko: Karczmarka Charakterystyka nadzorowanie, czy chat do gry fabularnej wykorzystywany jest zgodnie ze swoim powołaniem, propagowanie klimatu i zachęcanie graczy do udzielania się Doświadczenie: 7 lat vallheru, niejednokrotnie przydzielone różne rangi (od karczmarza, strażaka po admina) Dlaczego akurat takie stanowisko: zależy mi na interakcji z graczami oraz ich postaciami, a ta funkcja tego wymaga | |
|
| |
Balgator
Nick : Balgator ID : 5 Ranga : Kapitan Straży Liczba postów : 108 Join date : 20/02/2012 Age : 36
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pon Paź 01, 2012 9:44 pm | |
| Sonaselia, wszystko spoko, ale najpierw profil może napisz, bo w końcu zamiast Karczmarza dostaniesz Przybysza | |
|
| |
Śmigła
Nick : Sonaselia ID : 182 Ranga : mieszkaniec Liczba postów : 6 Join date : 18/09/2012 Skąd : Łódź/Gdynia
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pon Paź 01, 2012 9:55 pm | |
| Oj wiem, oj wieeem... ale od razu mówię, że nie jestem w stanie tego napisać w ciągu najbliższych kilku dni. Właśnie się przeprowadziłam do wciąż remontowanego mieszkania i rozpoczęłam studia... więc potrzebuję chwili na aklimatyzację. Jeśli to jest problem to oczywiście mogę wycofać się z udziału w naborze | |
|
| |
Balgator
Nick : Balgator ID : 5 Ranga : Kapitan Straży Liczba postów : 108 Join date : 20/02/2012 Age : 36
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pon Paź 08, 2012 3:09 pm | |
| Ciężko mieć range fabularną, nie mając profilu fabularnego. Jeżeli nie masz czasu na napisanie go, to czy masz czas na siedzenie i bawienie gości w karczmie? | |
|
| |
Śmigła
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pon Paź 08, 2012 4:20 pm | |
| Na chwilę obecną, rzeczywiście - nie mam najmniejszej możliwości pełnić funkcji karczmarki. Ale chyba sam fakt, że odpisuję na tego posta i to w relatywnie krótkim czasie od zamieszczenia wskazuje, że podtrzymuję chęć grania. W przyszłości potencjalnie będę też wykazywała się dużą aktywnością. A że nikt inny się nie zgłosił, oto co proponuję: od tego tygodnia moje sprawy powinny się zacząć układać, a od następnego zacznę znajdować czas wolny na granie. Więc jeśli do środy 17.10 nie wykażę się kompletnym profilem + nie zacznę się regularnie pojawiać w grze, nie widzę powodów, by nadal rozpatrywać moją kandydaturę. Mijałoby się to z celem. | |
|
| |
Nitaela
Nick : Nitaela Havaria ID : 15 Ranga : Karczmarka Liczba postów : 51 Join date : 07/08/2012 Age : 34 Skąd : wziąć na piwo?
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Wto Paź 09, 2012 4:32 pm | |
| Tzn. myślę, że jedyne co powstrzymuje nadanie Ci rangi to właśnie brak pełnego profilu. Ja popieram Twą kandydaturę - czekam niecierpliwie aż uporządkujesz powyższe kwestie i uraczysz nas jakąś miłą, karczemną sesyjką | |
|
| |
Śmigła
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Nie Paź 21, 2012 4:32 pm | |
| Przykro mi Nit, ale jak widać nie wywiązałam się. Nie pozostaje mi nic jak skapitulować i przyznać, że nie dam rady | |
|
| |
raenieznajomy
Nick : Rae Nieznajomy ID : 271 Ranga : Nieznajomy :) Liczba postów : 11 Join date : 17/10/2012 Skąd : Łazy
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pon Paź 22, 2012 10:09 am | |
| ID w grze: 271 Stanowisko: Karczmarz Charakterystyka niech będzie ciekawie, do cholery, niech nikt się nie morduje, a ktoś musi wywalać pijaków za drzwi, karczmarce to nieprzystoi, co innego- facetowi.. Doświadczenie: 7 lat shire, przydzielone różne rangi (karczmarz,szlachcic), setki przeczytanych książek fantasy, potężna znajomość twórczości tolkiena. Dlaczego akurat takie stanowisko: zależy mi na uprzykszaniu życia graczą, śmiania się z nich kiedy będą pijani i wywalanie ich z karczmy hoho... no i co jeszcze, noo jestem ładny, umiem się wysławiać, lekce sobie ważę co prawda wiele rzeczy lecz nie dobro gracza i siłe klimatu.
Rae na prezydenta! | |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pon Paź 22, 2012 10:56 am | |
| Jak widzę Twoje "graczą", to faktycznie na prezydenta się nadajesz, tylko wiek nie ten, bo to chyba po trzydziestce trzeba być. No i Bronek tak łatwo miejsca nie odda...
Co do wywalania za drzwi, to od tego karczmarki mają NPC imieniem Barnaba, więc nie jest źle. | |
|
| |
raenieznajomy
Nick : Rae Nieznajomy ID : 271 Ranga : Nieznajomy :) Liczba postów : 11 Join date : 17/10/2012 Skąd : Łazy
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pon Paź 22, 2012 11:00 am | |
| manwe, jedno potknięcie się zdarza, przecież nie będę ze słownikiem pisał podania, ze słownikiem mogę pisać w karczmie Mogę tez z dumą powiedzieć że wskazówki co do karczmarza udzielała mi sama Anarie Valedhel, która wtedy już zrezygnowała z tej godności
Ostatnio zmieniony przez raenieznajomy dnia Pon Paź 22, 2012 11:06 am, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : ``nie będę robił kolumny``) | |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pon Paź 22, 2012 12:21 pm | |
| Akurat Anarie znam jeszcze z Bru, więc wiem jak gra Co do całej reszty: niestety przy rangach fabularnych bardzo zwracam uwagę na poprawność pisania Dlatego nie zrobiłbym Khamusa MG xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Pon Paź 22, 2012 2:17 pm | |
| Ale się zmieniło. I jednak jestem MG ^^ Ale żeby nie było. Podanie Zaakceptowane.Range Nadam jak dorwę Mardro. Oczywiście jest to na okres tymczasowy |
|
| |
raenieznajomy
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Wto Paź 23, 2012 9:14 pm | |
| Hmm do weekendu nie będę zbyt często bo mam chwilowy brak neta na osobistym kompie, ale niedługo zacznę kampanię w celu zmuszenia tych mechaników do zajrzenia do karczmy | |
|
| |
Liktarea
Nick : Liktarea ID : 134 Ranga : Mieszkanka Liczba postów : 82 Join date : 28/03/2012 Skąd : Częstochowa
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Wto Paź 30, 2012 4:09 pm | |
| A więc, chciałabym się zgłosić na rangę karczmarki. Charakterystyka: No, karczma wisi i powiewa. Mam tego dosyć, zważywszy na to, że pamiętam jak kiedyś wyglądała karczma na Shire. Czas to rozruszać, to całe mechaniczne towarzycho. A i tak jeden karczmarz to za mało, jak dla mnie. Doświadczenie: Byłam karczmarką długi czas, jak wie większość Prowadzę sesje i na poczcie i w karczmie, jakoś nikt nigdy nie narzekał. Dlaczego ta ranga?: Mam doświadczenie, znam fabułę, lubię prowadzić karczmę, lubię kontakty z ludźmi. Jestem otwarta na kontakty, spędzam ostatnio mniej czasu na shire, ale to się da poprawić, czyż nie? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] Wto Paź 30, 2012 4:21 pm | |
| Jeden karczmarz na to całe aktywne towarzystwo w zupełności wystarczy. Wybacz sklerozę zapomniałem zamknąć temat. Jeśli Rae się nie sprawdzi będę do ciebie pisał w sprawie tej posady. Póki co nabór zamknięty |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór] | |
| |
|
| |
| Karczmarz/Karczmarka [nabór] | |
|