Forum Shire
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum Shire

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Karczmarz/Karczmarka [nabór]

Go down 
+3
Balgator
Śmigła
Fëandil Êlentáriel
7 posters
AutorWiadomość
Fëandil Êlentáriel

Fëandil Êlentáriel

Nick : Fëandil Aldamír Cúlinde
ID : 23
Ranga : Władca Lothlórien
Male Liczba postów : 492

Karczmarz/Karczmarka [nabór] Empty
PisanieTemat: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePią Wrz 21, 2012 10:14 pm

Otwieram nabór na stanowisko opiekuna gospody. Zgłoszenia zgodne z przyjętym wzorem podań proszę umieszczać w tym temacie, do 5.10

Pozdrawiam, Feandil.
Powrót do góry Go down
http://www.realmadrid.pl
Śmigła

Śmigła

Nick : Sonaselia
ID : 182
Ranga : mieszkaniec
Female Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimeSob Wrz 22, 2012 8:21 pm

ID w grze: 182
Stanowisko: Karczmarka
Charakterystyka nadzorowanie, czy chat do gry fabularnej wykorzystywany jest zgodnie ze swoim powołaniem, propagowanie klimatu i zachęcanie graczy do udzielania się
Doświadczenie: 7 lat vallheru, niejednokrotnie przydzielone różne rangi (od karczmarza, strażaka po admina)
Dlaczego akurat takie stanowisko: zależy mi na interakcji z graczami oraz ich postaciami, a ta funkcja tego wymaga
Powrót do góry Go down
Balgator

Balgator

Nick : Balgator
ID : 5
Ranga : Kapitan Straży
Liczba postów : 108

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePon Paź 01, 2012 9:44 pm

Sonaselia, wszystko spoko, ale najpierw profil może napisz, bo w końcu zamiast Karczmarza dostaniesz Przybysza Wink
Powrót do góry Go down
Śmigła

Śmigła

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePon Paź 01, 2012 9:55 pm

Oj wiem, oj wieeem... ale od razu mówię, że nie jestem w stanie tego napisać w ciągu najbliższych kilku dni. Właśnie się przeprowadziłam do wciąż remontowanego mieszkania i rozpoczęłam studia... więc potrzebuję chwili na aklimatyzację. Jeśli to jest problem to oczywiście mogę wycofać się z udziału w naborze Smile
Powrót do góry Go down
Balgator

Balgator

Nick : Balgator
ID : 5
Ranga : Kapitan Straży
Liczba postów : 108

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePon Paź 08, 2012 3:09 pm

Ciężko mieć range fabularną, nie mając profilu fabularnego. Jeżeli nie masz czasu na napisanie go, to czy masz czas na siedzenie i bawienie gości w karczmie?
Powrót do góry Go down
Śmigła

Śmigła

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePon Paź 08, 2012 4:20 pm

Na chwilę obecną, rzeczywiście - nie mam najmniejszej możliwości pełnić funkcji karczmarki. Ale chyba sam fakt, że odpisuję na tego posta i to w relatywnie krótkim czasie od zamieszczenia wskazuje, że podtrzymuję chęć grania. W przyszłości potencjalnie będę też wykazywała się dużą aktywnością.
A że nikt inny się nie zgłosił, oto co proponuję: od tego tygodnia moje sprawy powinny się zacząć układać, a od następnego zacznę znajdować czas wolny na granie. Więc jeśli do środy 17.10 nie wykażę się kompletnym profilem + nie zacznę się regularnie pojawiać w grze, nie widzę powodów, by nadal rozpatrywać moją kandydaturę. Mijałoby się to z celem.
Powrót do góry Go down
Nitaela

Nitaela

Nick : Nitaela Havaria
ID : 15
Ranga : Karczmarka
Female Liczba postów : 51

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimeWto Paź 09, 2012 4:32 pm

Tzn. myślę, że jedyne co powstrzymuje nadanie Ci rangi to właśnie brak pełnego profilu. Ja popieram Twą kandydaturę - czekam niecierpliwie aż uporządkujesz powyższe kwestie i uraczysz nas jakąś miłą, karczemną sesyjką Smile
Powrót do góry Go down
Śmigła

Śmigła

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimeNie Paź 21, 2012 4:32 pm

Przykro mi Nit, ale jak widać nie wywiązałam się. Nie pozostaje mi nic jak skapitulować i przyznać, że nie dam rady Smile
Powrót do góry Go down
raenieznajomy

Nick : Rae Nieznajomy
ID : 271
Ranga : Nieznajomy :)
Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePon Paź 22, 2012 10:09 am

ID w grze: 271
Stanowisko: Karczmarz
Charakterystyka niech będzie ciekawie, do cholery, niech nikt się nie morduje, a ktoś musi wywalać pijaków za drzwi, karczmarce to nieprzystoi, co innego- facetowi..
Doświadczenie: 7 lat shire, przydzielone różne rangi (karczmarz,szlachcic), setki przeczytanych książek fantasy, potężna znajomość twórczości tolkiena.
Dlaczego akurat takie stanowisko: zależy mi na uprzykszaniu życia graczą, śmiania się z nich kiedy będą pijani i wywalanie ich z karczmy hoho... no i co jeszcze, noo jestem ładny, umiem się wysławiać, lekce sobie ważę co prawda wiele rzeczy lecz nie dobro gracza i siłe klimatu.

Rae na prezydenta!
Powrót do góry Go down
Mardro

Nick : Lómendil Aldaser
ID : 3
Ranga : Główny Doradca
Male Liczba postów : 386

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePon Paź 22, 2012 10:56 am

Jak widzę Twoje "graczą", to faktycznie na prezydenta się nadajesz, tylko wiek nie ten, bo to chyba po trzydziestce trzeba być. No i Bronek tak łatwo miejsca nie odda...

Co do wywalania za drzwi, to od tego karczmarki mają NPC imieniem Barnaba, więc nie jest źle.
Powrót do góry Go down
raenieznajomy

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePon Paź 22, 2012 11:00 am

manwe, jedno potknięcie się zdarza, przecież nie będę ze słownikiem pisał podania, ze słownikiem mogę pisać w karczmie Wink

Mogę tez z dumą powiedzieć że wskazówki co do karczmarza udzielała mi sama Anarie Valedhel, która wtedy już zrezygnowała z tej godności Smile

Ostatnio zmieniony przez raenieznajomy dnia Pon Paź 22, 2012 11:06 am, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : ``nie będę robił kolumny``)
Powrót do góry Go down
Mardro

Nick : Lómendil Aldaser
ID : 3
Ranga : Główny Doradca
Male Liczba postów : 386

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePon Paź 22, 2012 12:21 pm

Akurat Anarie znam jeszcze z Bru, więc wiem jak gra Smile Co do całej reszty: niestety przy rangach fabularnych bardzo zwracam uwagę na poprawność pisania Very Happy Dlatego nie zrobiłbym Khamusa MG xD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimePon Paź 22, 2012 2:17 pm

Ale się zmieniło. I jednak jestem MG ^^

Ale żeby nie było. Podanie Zaakceptowane.

Range Nadam jak dorwę Mardro. Oczywiście jest to na okres tymczasowy Smile
Powrót do góry Go down
raenieznajomy

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimeWto Paź 23, 2012 9:14 pm

Hmm do weekendu nie będę zbyt często bo mam chwilowy brak neta na osobistym kompie, ale niedługo zacznę kampanię w celu zmuszenia tych mechaników do zajrzenia do karczmy Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Liktarea

Liktarea

Nick : Liktarea
ID : 134
Ranga : Mieszkanka
Female Liczba postów : 82

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimeWto Paź 30, 2012 4:09 pm

A więc, chciałabym się zgłosić na rangę karczmarki.
Charakterystyka: No, karczma wisi i powiewa. Mam tego dosyć, zważywszy na to, że pamiętam jak kiedyś wyglądała karczma na Shire. Czas to rozruszać, to całe mechaniczne towarzycho. A i tak jeden karczmarz to za mało, jak dla mnie.
Doświadczenie: Byłam karczmarką długi czas, jak wie większość Smile Prowadzę sesje i na poczcie i w karczmie, jakoś nikt nigdy nie narzekał.

Dlaczego ta ranga?: Mam doświadczenie, znam fabułę, lubię prowadzić karczmę, lubię kontakty z ludźmi. Jestem otwarta na kontakty, spędzam ostatnio mniej czasu na shire, ale to się da poprawić, czyż nie?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitimeWto Paź 30, 2012 4:21 pm

Jeden karczmarz na to całe aktywne towarzystwo w zupełności wystarczy. Wybacz sklerozę zapomniałem zamknąć temat. Jeśli Rae się nie sprawdzi będę do ciebie pisał w sprawie tej posady. Póki co nabór zamknięty
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Karczmarz/Karczmarka [nabór]   Karczmarz/Karczmarka [nabór] Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Karczmarz/Karczmarka [nabór]
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» (już nie) Karczmarka - Akeelah (170)
» Karczmarz
» Ithienne - karczmarz
» Nabór - Mistrz Gry
» Karczmarz Enars Orrendil (ID 366)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach