| Gruntowne zmiany w gazecie | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Szagar
Nick : Rengar ID : 49 Ranga : Komandor Liczba postów : 334 Join date : 04/04/2011 Skąd : Woodbury
| Temat: Gruntowne zmiany w gazecie Pią Sie 03, 2012 7:58 pm | |
| Byłem redaktorem już kilkakrotnie i niestety muszę przyznać, że ten nowy system się nie sprawdza. Po pierwsze mi się gazetę pisało na tyle niewygodnie, że musiałem to robić w notatniku. Samo wydanie numeru jest niewygodne i zazwyczaj są to jakieś męczarnie. W dodatku często na terenie Kuriera wyrzuca ludzi z gry, przez co mniej osób czyta tego brukowca. Jakby tego było mało, nie działa edycja artykułów, a przecież czasem wkradną się jakieś błędy. Nie ma opcji komentarzy i wszystko takie brzydkie jest, że odechciewa się czytać. Coś trzeba z tym zrobić. Ja chcę mieć takie bajery jakie są w Wordpressie, taki sam system! W sumie, czemu by nie zastąpić gazety Wordpressem? | |
|
| |
Kojot
Nick : Déon ID : Spoko Ranga : Rzeźnik z Blaviken Liczba postów : 383 Join date : 28/03/2012 Age : 33 Skąd : Redditch
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Pią Sie 03, 2012 8:02 pm | |
| Skoro osoba z doświadczeniem mówi o niedogodnościach, to znaczy że one występują. Błąd z wylogowaniem podczas czytania gazety trwa, odkąd pamiętam, drażni to strasznie. Popieram zdanie Yrulla. | |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Pią Sie 03, 2012 9:30 pm | |
| 1. Wiem, że ten błąd z wylogowaniem jest. Ale ciężko znaleźć gdzie gazeta przerywa sesję Znajdziemy - naprawimy 2. Jeśli tylko ładnie poprosicie to wgram to: http://www.tinymce.com/tryit/full.php Oczywiście nie ze wszystkimi funkcjami, ale większość zachowam | |
|
| |
Szagar
Nick : Rengar ID : 49 Ranga : Komandor Liczba postów : 334 Join date : 04/04/2011 Skąd : Woodbury
| |
| |
Kojot
Nick : Déon ID : Spoko Ranga : Rzeźnik z Blaviken Liczba postów : 383 Join date : 28/03/2012 Age : 33 Skąd : Redditch
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Pią Sie 03, 2012 9:56 pm | |
| Tak więc przelej pieniądze na moje konto, a będzie Ci dane xD | |
|
| |
Szagar
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Pią Sie 03, 2012 10:06 pm | |
| I ja bym się pozbył kącika z suchymi żartami, a zastąpił go gazecianymi informacjami, które to oczywiście mógłbym edytować. | |
|
| |
Szagar
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Sob Sie 04, 2012 4:03 pm | |
| I mimo wszystko byłbym za tym żeby postawić Wordpressa i na nim gazetę prowadzić. Mniej problemów i więcej radości z pisania i czytania! | |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Sob Sie 04, 2012 8:08 pm | |
| ... To postaw sobie wordpressa Na dobrą sprawę może to być dowolny inny blog jeśli już tak chcesz się bawić. | |
|
| |
Sirek
Nick : Sirek ID : 19 Liczba postów : 28 Join date : 10/04/2011 Age : 37 Skąd : Łódź
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Sob Sie 04, 2012 8:12 pm | |
| Ja bym tylko w gazecie wprowadził obowiązujący klimat, patrząc na poprzednie wywiady, to fakt staje się źródłem prawdy powszechnej | |
|
| |
Szagar
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Sob Sie 04, 2012 9:27 pm | |
| Ja Wordpressa mogę sobie postawić, z tym nie ma problemu, tylko czy ludzie by byli za takim rozwiązaniem? Bo dla mnie byłoby super! A dowolne inne blogi nie są już takie fajne... Obowiązujący klimat w gazecie byłby nudny, ale mógłbym się nad czymś zastanowić, specjalnie dla Sirka | |
|
| |
Mardro
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Nie Sie 05, 2012 10:33 am | |
| Zrób ankietę i zobaczymy co ludzie powiedzą.
Klimat: obowiązkowy i tu nie widzę miejsca na dyzputy. | |
|
| |
Szagar
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Nie Sie 05, 2012 12:16 pm | |
| - Mardro napisał:
- Klimat: obowiązkowy i tu nie widzę miejsca na dyzputy.
I kto to wtedy będzie czytać? | |
|
| |
Dr. Infected
Nick : Vraen ID : 415 Ranga : Strażnik Liczba postów : 47 Join date : 29/07/2012
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Nie Sie 05, 2012 12:55 pm | |
| - Mardro napisał:
Klimat: obowiązkowy i tu nie widzę miejsca na dyzputy. Nie można w gazetce w Vallheru w 100% stawiać na klimat, bo nie tylko nikt nie będzie czytał, ale też często nie będzie zwyczajnie co napisać. IMO powinno być quasi-klimatycznie ale z przymrużeniem oka, tak, że każdy wie, iż gazeta odnosi się też do pozafabularnych wydarzeń. | |
|
| |
Mardro
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Nie Sie 05, 2012 3:18 pm | |
| Odrobina kreatywności i można tak nawet sesję napędzić... Ale jak wolicie... | |
|
| |
Szagar
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Nie Sie 05, 2012 3:35 pm | |
| Hmm, hmmm... się zobaczy! | |
|
| |
Szagar
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Czw Sie 16, 2012 12:01 pm | |
| Chcę się wziąć za pisanie gazety ale... http://www.tinymce.com/tryit/full.phpPrzez to spać nie mogę, no i bugi. I w ogóle to dawno temu w jakiejś grze widziałem, że gazeta na forum była wydawana - może spróbować tak z jednym numerem tutaj? Chyba lepsze to niż użeranie się z ciągłym wylogowywaniem. | |
|
| |
Mardro
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie Czw Sie 16, 2012 7:03 pm | |
| Na próbę pisz tutaj. A nuż tu ludzi więcej zacznie zaglądać | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Gruntowne zmiany w gazecie | |
| |
|
| |
| Gruntowne zmiany w gazecie | |
|