| Tworzenie postaci | |
|
+3Fëandil Êlentáriel Mardro Kojot 7 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Kojot
Nick : Déon ID : Spoko Ranga : Rzeźnik z Blaviken Liczba postów : 383 Join date : 28/03/2012 Age : 33 Skąd : Redditch
| Temat: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 12:42 pm | |
| Proponuje, by konieczne było wpisanie imienia, wraz z nazwiskiem przy tworzeniu postaci zanim się wejdzie w świat gry. Po prostu taką blokadę zrobić, bo to nie wygląda ładnie, kiedy się widzi kilku "Nieznajomych" w liście online, lub taki "Nieznajomy" zacznie pisać na NC. Nazwa "Nieznajomego" niech pozostanie jedynie dla osób, które z powodu braku profilu w stylu gry fabularnej dostaną rangę przybysza. | |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 1:02 pm | |
| Słusznie, też mnie zastanawiało, czemu takiej opcji nie ma obecnie? To z pewnością wprowadzimy przy okazji nowego kreatora postaci | |
|
| |
Fëandil Êlentáriel
Nick : Fëandil Aldamír Cúlinde ID : 23 Ranga : Władca Lothlórien Liczba postów : 492 Join date : 22/03/2012 Age : 33 Skąd : Gniezno | Poznań
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 1:22 pm | |
| Tak, to odpowiednie rozwiązanie. | |
|
| |
Żabcia
Nick : Reainae ID : 132 Ranga : Mieszkanka Liczba postów : 218 Join date : 03/04/2011 Skąd : Rzeszów
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 3:10 pm | |
| Tylko jeśli strażnicy dadzą sobie radę. Podejrzewam, że gdyby większość Nieznajomych wiedziała w jaki sposób ustawić imię, mielibyśmy sporo Sauronów, Gandalfów, Dumbledore'ów, kasi742, Stasiów i tak dalej. Ciężko będzie uniknąć takich przypadków, ale jak będzie miał kto tego pilnować, nie mam nic przeciwko. Tyle, że to i tak sprowadza się do jednego - zły nick musi być zmieniony, najlepiej bezzwłocznie, a przecież lepiej wygląda "Nieznajomy" niż "Zmień imię". | |
|
| |
Balgator
Nick : Balgator ID : 5 Ranga : Kapitan Straży Liczba postów : 108 Join date : 20/02/2012 Age : 36
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 5:28 pm | |
| Żebciu, proszę Cię... a niby Nieznajomy brzmi lepiej niż Gangalf? Bez imienia i tak za 7 dni dostanie przybysza... a jako przybysz i tak będzie widoczny jako Nieznajomy... Obecny kreator każe nam wpisywać imię ojca, a swojego nie, co jest absurdem jakich mało! Ale może nazwisko ni9ech będzie opcjonalne | |
|
| |
Żabcia
Nick : Reainae ID : 132 Ranga : Mieszkanka Liczba postów : 218 Join date : 03/04/2011 Skąd : Rzeszów
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 5:57 pm | |
| Pewnie, że brzmi lepiej, ale to moje prywatne odczucia, masz prawo się nie zgodzić. Tak, wiem, że po tygodniu dostanie przybysza, ale komuś, kto ustawi sobie imię przy rejestracji i przykładowo nie wklei avatata, ranga mieszkańca również zostanie odebrana. Efekt? Nieznajomych wciąż będzie od groma. Zgadzam się natomiast z opinią na temat imienia ojca, zwłaszcza, że codziennie musiałam zmieniać kilka niepoprawnych. Stąd właśnie moje obawy związane z imionami postaci. | |
|
| |
Kojot
Nick : Déon ID : Spoko Ranga : Rzeźnik z Blaviken Liczba postów : 383 Join date : 28/03/2012 Age : 33 Skąd : Redditch
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 6:03 pm | |
| Strażników jest kilku, więc będą mieli przynajmniej coś do roboty. Ja takie odczucia mam, co do tego ;P | |
|
| |
Żabcia
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 6:13 pm | |
| Dobrze, dobrze. Pisałam tam wyżej, że nie wyrażam żadnego sprzeciwu jeśli strażnicy będą tego pilnować. | |
|
| |
Sirek
Nick : Sirek ID : 19 Liczba postów : 28 Join date : 10/04/2011 Age : 37 Skąd : Łódź
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 6:19 pm | |
| Postaram się dopilnować, w razie czego zawsze można wprowadzić od nowa system podań na mieszkańca. | |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 9:04 pm | |
| Cichutko mi tu W kreatorze na końcu powinno się też zaproponować wrzucenie awatara I jeszcze jedno... A nie prościej ukryć "Nieznajomych" z przybyszem? Przynajmniej dla graczy zyskamy tym na estetyce | |
|
| |
Lenwe
Nick : Lenwe Tinethele ID : 1 Ranga : Than Liczba postów : 122 Join date : 03/04/2011
| Temat: Re: Tworzenie postaci Czw Sie 02, 2012 9:49 pm | |
| a straznicy nie maja czasem opcji zmien imie?? Jesli jest dodał bym do tej opcji geneator imion i straznik klikał by zmien imie losojac z generatora i by było klimatycznie od razu albo przy imieniu w kreatorze dac generator taki jak w opcjach konta i gracz nie majac koncepcji kliknał by i by miał klimatyczne juz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Tworzenie postaci | |
| |
|
| |
| Tworzenie postaci | |
|