| Abherd - Kapitan | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Abhor
Nick : Abherd ID : 138 Ranga : Mieszkaniec Liczba postów : 36 Join date : 27/07/2012
| Temat: Abherd - Kapitan Czw Kwi 25, 2013 8:41 pm | |
| ID w grze: 138 Stanowisko: Kapitan Straży Doświadczenie: Przed zawirowaniami związanymi z nową erą, późniejszymi problemami z serwerem, itp. itd. obejmowałem stanowisko strażnika, swe obowiązki wykonywałem sumiennie, przykładałem się do pracy, mimo surowości nikogo nie krzywdziłem swoimi decyzjami. Oczywiście obowiązki strażnika zdarzało mi się pełnić już zdecydowanie wcześniej, wolałbym jednak o tym mrocznym okresie erdańskiego grania nie wspominać. Dlaczego akurat takie stanowisko: Ktoś kapitanem zostać musi, by strażników ogarnąć, rewirami się zająć, itp. Co prawda na razie strażników jak i graczy niewielu, ale to się może szybko zmienić. Przykład umiejętności: Nie wiem co miałbym tu napisać, dlatego też tą rubrykę zostawię pustą. | |
|
| |
Fëandil Êlentáriel
Nick : Fëandil Aldamír Cúlinde ID : 23 Ranga : Władca Lothlórien Liczba postów : 492 Join date : 22/03/2012 Age : 33 Skąd : Gniezno | Poznań
| Temat: Re: Abherd - Kapitan Czw Kwi 25, 2013 11:06 pm | |
| Wydaje się mi, że nie musisz pisać podania, bowiem stanowiska nie straciłeś. Gra po prostu przestała działać. | |
|
| |
Abhor
Nick : Abherd ID : 138 Ranga : Mieszkaniec Liczba postów : 36 Join date : 27/07/2012
| Temat: Re: Abherd - Kapitan Pią Kwi 26, 2013 7:12 pm | |
| Owszem, stanowiska nie straciłem, gdyż nigdy nie byłem kapitanem straży. | |
|
| |
Fëandil Êlentáriel
Nick : Fëandil Aldamír Cúlinde ID : 23 Ranga : Władca Lothlórien Liczba postów : 492 Join date : 22/03/2012 Age : 33 Skąd : Gniezno | Poznań
| Temat: Re: Abherd - Kapitan Pią Kwi 26, 2013 7:18 pm | |
| Ano tak, strażnikiem.
W takim razie Balg nie straciła stanowiska - podanie ma sens? | |
|
| |
Balgator
Nick : Balgator ID : 5 Ranga : Kapitan Straży Liczba postów : 108 Join date : 20/02/2012 Age : 36
| Temat: Re: Abherd - Kapitan Sob Kwi 27, 2013 7:49 am | |
| To ja proszę o moje stanowisko muszę pisać podanie w tej sprawie? P.S. Pod koniec serwera był tylko jeden strażnik o ile pamiętam... i był nim raczej kto inny | |
|
| |
Abhor
| Temat: Re: Abherd - Kapitan Sob Kwi 27, 2013 1:48 pm | |
| Nie wiem czy podanie ma sens, bazuje na tym co mamy w wieściach napisane. Owszem, pod koniec serwera był tylko jeden strażnik i był nim Deon, ja w podaniu wspominam o okresie jeszcze przed nową erą. | |
|
| |
Szagar
Nick : Rengar ID : 49 Ranga : Komandor Liczba postów : 334 Join date : 04/04/2011 Skąd : Woodbury
| Temat: Re: Abherd - Kapitan Sob Kwi 27, 2013 2:19 pm | |
| - Cytat :
- Poszukujemy osób do obsadzenia rang:
- MG
- Dowódca Strażników
- Strażnik (1/2)
- Karczmarz (2)
- Bibliotekarz
- Redaktor To w końcu jak jest? | |
|
| |
Fëandil Êlentáriel
| Temat: Re: Abherd - Kapitan Nie Kwi 28, 2013 11:23 am | |
| Wg. mnie stanowiska w ogóle się nie zmieniły i pozostają na nich osoby, które na nich były. Przecież to gra padła. | |
|
| |
To ja
Nick : ... ID : 0 Ranga : Mieszkaniec Liczba postów : 14 Join date : 10/01/2013
| Temat: Re: Abherd - Kapitan Nie Kwi 28, 2013 11:42 am | |
| Rekrutacja na Strażników jest zamknięta już. Rekrutacja jest w toku, dużo osób nie wróciło. Z racji przyznawane są stare rangi jeżeli osoby te wyrażą taką chęć. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Abherd - Kapitan | |
| |
|
| |
| Abherd - Kapitan | |
|