Kojot
Nick : Déon ID : Spoko Ranga : Rzeźnik z Blaviken Liczba postów : 383 Join date : 28/03/2012 Age : 33 Skąd : Redditch
| Temat: Poczta Sob Gru 29, 2012 11:20 am | |
| Chodzi mi o to, by dodano funkcję czyszczenia całej skrzynki, bo teraz trzeba oddzielnie skrzynkę i oddzielnie wysłane usuwać, a tak to mnie klikania by było | |
|
Go?? Gość
| Temat: Re: Poczta Sob Gru 29, 2012 11:50 am | |
| Skrzynka - Zapisane - Wysłane - Napisz - Lista zablokowanych Zaznacz Od ID Tytuł Opcje [Zapisane] [Wyczyść Skrzynkę] [Napisz] Jest przecież |
|
Kojot
Nick : Déon ID : Spoko Ranga : Rzeźnik z Blaviken Liczba postów : 383 Join date : 28/03/2012 Age : 33 Skąd : Redditch
| Temat: Re: Poczta Sob Gru 29, 2012 1:21 pm | |
| Wyczyść skrzynkę czyści tylko otrzymane, a wysłane trzeba jeszcze raz wejść, kliknąć wysłane i dopiero tam czyścić ;P No ale jak by było pod jednym przyciskiem to wygodniej. | |
|
Balgator
Nick : Balgator ID : 5 Ranga : Kapitan Straży Liczba postów : 108 Join date : 20/02/2012 Age : 36
| Temat: Re: Poczta Sob Gru 29, 2012 8:39 pm | |
| Ale tu pojawia się problem, mi na przykład by to nie pasowało, bo jak czasem wysyłam komuś upomnienie a on nie odpisze, to mogę usunąć spokojnie otrzymane i mam w wysłanych te co nie odpowiedzieli, a czyszcząc obie skrzynki jednym przyciskiem w efekcie trzeba by się było więcej naklikać, zaznaczając po kolei te do usunięcia, więc osobiście jestem przeciw, a dwa klikhnięcia to nie jest tragedia przecież | |
|
Kojot
| Temat: Re: Poczta Sob Gru 29, 2012 9:09 pm | |
| Zawsze można tego użyć jako inny, dodatkowy przycisk i problem znika. | |
|