| Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kojot
Nick : Déon ID : Spoko Ranga : Rzeźnik z Blaviken Liczba postów : 383 Join date : 28/03/2012 Age : 33 Skąd : Redditch
| Temat: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. Sro Lip 25, 2012 10:07 am | |
| Otóż, wszystko powoli się przenosi z wewnętrznego forum, na forum zewnętrzne. W związku z tym proponuję, aby co ważniejsze tematy/działy/posty przenieść na forum zewnętrzne, wewnętrzne forum zamknąć, a graczy poinformować wiadomością masową, o tym że pozostaje tylko jedno forum. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. Sro Lip 25, 2012 10:29 am | |
| Jestem za tym- a jak mówiłam albo zostawiamy forum wewnętrzne gry albo wywalamy i robimy pokój sesyjny. |
|
| |
Żabcia
Nick : Reainae ID : 132 Ranga : Mieszkanka Liczba postów : 218 Join date : 03/04/2011 Skąd : Rzeszów
| Temat: Re: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. Sro Lip 25, 2012 12:39 pm | |
| Jeśli wskażecie mi tematy, które waszym zdaniem są ważne, mogę je zaraz przekopiować. Chyba, ze sami chcecie to zrobić. Jeszcze tak zaznaczę - w moim profilu (na forum) powinien wyświetlać się mój numer GG, jestem online prawie zawsze, więc zawsze można do mnie w sprawie forum napisać. Nie sugerujcie się moją nieobecnością w grze, chociaż i do niej zaglądam by sprawdzić, czy nie mam poczty.
Edycja. Dobra, jednak się nie wyświetla. Stworzę więc dodatkową rubryczkę w profilu. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. Sro Lip 25, 2012 1:13 pm | |
| Jasne, nie ma sprawy ^ ^
Dobra, to przeszukać musimy tamto forum-kto chętny do pomocy? |
|
| |
Balgator
Nick : Balgator ID : 5 Ranga : Kapitan Straży Liczba postów : 108 Join date : 20/02/2012 Age : 36
| Temat: Re: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. Sro Sie 01, 2012 12:23 am | |
| ja poproszę o przekopiowanie "Gry w Tolkienowskie Skojarzenia" z off-topu cała reszta jest już raczej mało aktualna... ewentualnie najświeższe propozycje można przekopiować i w zasadzie chyba tyle... | |
|
| |
Żabcia
Nick : Reainae ID : 132 Ranga : Mieszkanka Liczba postów : 218 Join date : 03/04/2011 Skąd : Rzeszów
| Temat: Re: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. Sob Sie 04, 2012 1:50 am | |
| Gra skopiowana. Zgadzam się, że większość tamtych tematów jest przestarzała, ale może kilka faktycznie warto przenieść. Wyłapaliście jeszcze jakieś szczególne tematy z wewnętrznego, które waszym zdaniem powinny znaleźć się na zewnętrznym, czy sama mam powybierać? | |
|
| |
Szagar
Nick : Rengar ID : 49 Ranga : Komandor Liczba postów : 334 Join date : 04/04/2011 Skąd : Woodbury
| Temat: Re: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. Sob Sie 04, 2012 9:40 am | |
| Można jeszcze skopiować moje podanie na głównego programistę BHP. | |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. Sob Sie 04, 2012 10:42 am | |
| Jesteś świadom, że wtedy czeka cię "przyjemny" quiz? To ja rozpatruję te podania ^^ | |
|
| |
Żabcia
| Temat: Re: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. Sob Sie 04, 2012 11:10 am | |
| 12-07-04 Przewodniczący Programista napisany przez Yrull ID 49 (Wróć) (Cytuj) Zgłaszam się na powyższe stanowisko. Znam bardzo dobrze BHP.
Skopiowałam. A teraz już nie spamować, poważnie pytam. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. | |
| |
|
| |
| Forum wewnętrzne, a zewnętrzne. | |
|