Kojot
Nick : Déon ID : Spoko Ranga : Rzeźnik z Blaviken Liczba postów : 383 Join date : 28/03/2012 Age : 33 Skąd : Redditch
| Temat: Vraen ID 415 Wto Sie 14, 2012 8:22 pm | |
| Nie wiem, ile okres próbny trwał dla tego gracza, jednak pragnę zauważyć kilka sprzeczności między tym graczem, a jego rangą. Pierwszy problem, może nie aż tak straszny, ale jednak. Strażnik powinien świecić raczej przykładem, a nie ostrzeżeniem na forum. Drugim problemem jest pisanie postów, które nie wprowadzają nic do tematu, który raczej jest tematem ważnym. Tutaj przykład: Trzecią rzeczą, jest dla mnie używane przez tego "strażnika" słownictwo. Wiem że może nie jest to zbyt straszne słowo, ale raczej pisanie w taki sposób nie powinno być wskazane dla osoby pełniącej tą rangę [W podkreślonym zdaniu stwierdza, że osoba na stanowisku wyższym musi być wyżej i prawo się jej nie ima, w takim względzie co ze zwykłymi graczami? Mają się uniżać przed każdym rangowcem? Przykro mi, ale jak dla mnie to się nie widzi]: | |
|
Dr. Infected
Nick : Vraen ID : 415 Ranga : Strażnik Liczba postów : 47 Join date : 29/07/2012
| Temat: Re: Vraen ID 415 Wto Sie 14, 2012 8:47 pm | |
| Besidrol: pierwszy post odnosił się do sprawy skargi, oraz do jednego z argumentów, który w niej padł, więc jak sądzę usprawiedliwione było to, co napisałem Co do słownictwa - szczerze powiedziawszy nie są to jakieś wyrafinowane określenia, zgodzę się, ale też bezczelność drugiej strony trąca właśnie tym czymś, o czym napisałem, a co Cię oburzyło. Olali totalnie zdanie jednego z "oskarżonych", do tego niewinnego (skoro, tu słowa Balgatora, prawo pozwala mu na wypuszczanie kogokolwiek) więc postarałem się, by brzmiało to dosadnie. Wybacz, jeśli Ciebie to jakkolwiek uraziło | |
|
Żabcia
Nick : Reainae ID : 132 Ranga : Mieszkanka Liczba postów : 218 Join date : 03/04/2011 Skąd : Rzeszów
| Temat: Re: Vraen ID 415 Wto Sie 14, 2012 10:28 pm | |
| Vraen zdjęty ze stanowiska, zamykam temat. | |
|