Id w grze: 484
Stanowisko: Król Rohanu. Ranga będzie prawie wyłącznie fabularna. Jej mechaniczny aspekt będzie objawiał się jedynie w nadawaniu obywatelstw Rohanu graczom, którzy tego zechcą.
Charakterystyka:(na czym polegać będzie owa ranga) Wraz z objęciem funkcji pragnę aby moja postać sprawowała władzę na całym terytorium Marchii. W niedalekiej przyszłości pragnę opisać najważniejsze rzeczy związane z Rohanem: jego główną charakterystykę (geografia, ważniejsze ośrodki, ludność i jej kulturę, politykę, podział militarny, historię). Kolejny techniczny aspekt to przebudowa stolicy - Edoras. Mam już przygotowany szkielet nowego miasta, brakuje mi jedynie opisów. Pragnę ponadto w pewien sposób przekonać graczy do tego, aby spróbowali gry Rohirrimami poprzez zaangażowanie Marchii w fabułę Śródziemia.
Doświadczenie, jeśli takowe jest: Nie ma zbytnio, byłem władcą Rohanu w Bruinenie przez dość krótki okres czasu. Mogę jednak dodać, że mam dużo informacji na temat Marchii i Eorlingów, zarówno z książek Tolkiena, jak i wielu forów Internetowych. Ten naród i kraj zawsze pozostawał numerem jeden jak dla mnie.
Dlaczego akurat takie stanowisko: Ponieważ nie chciałbym, aby kraj o takim potencjale fabularnym się marnował. Dodam, że funkcję chciałbym pełnić od początku nowej ery. Teraz mógłbym nie pogodzić spraw doradcy z rangą, o jaką się ubiegam, natomiast gdy już większość błędów będzie naprawiona i gra będzie w normalny sposób działać - wtedy się uda.