Forum Shire |
|
| Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Calen
Nick : Calendila ID : 230 Ranga : Obywatelka Lothlorien Liczba postów : 71 Join date : 07/05/2012
| Temat: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 7:32 am | |
| Tak, miałam stać z boku i obserwować rozwój wydarzeń. Szczerze wahałam się od momentu ogłoszenia naboru, czy nie spróbować swych sił. Odkładałam tą myśl, aż w końcu zaczęłam się o nią potykać. Raz kozie śmierć, mam jednak nadzieję że obędzie się bez skarg, bowiem przez lata gry miałam czyste konto Jedno ale - Wspominałam wczoraj publicznie na chacie, że wyjeżdżam z maluchami na obóz. 5-17 sierpnia jestem nieobecna, jeżeli jednak moje podanie zostałoby pozytywnie rozpatrzone, ten wolny czas przed wyjazdem chciałabym poświęcić na obeznanie się z tym, co na form zostało zdziałane. Ewentualnie w wolnej chwili będę mogła coś nakreślić i po powrocie przedstawić. Id w grze:230 Stanowisko Obecnie? Brak, fabularnie prokurator, jednak mogę zrzec się stanowiska. Natomiast jeśli chodzi o te, które się ubiegam - Mistrz gry Doświadczenie, jeśli takowe jest: W tej konkretniej randze? Ło matko, ktoś grał na Goticallu? Obecnie została mi jedynie ranga szarej eminencji na Khazbanarze - Neshazell. Niestety uwaga administratorów spoczęła na nowym silniku, dając zbyt wiele swobody graczom, może dlatego nieco...wegetuje. Specjalizowałam się bardziej w roli strażnika. Inkwizycja - pierwsza ranga na Goticallu, pierwszy strażnik na Smoczej Dolinie, kiedy jeszcze raczkowała, bodaj nick Mestra. Na Iron Wars Ministrel Kontroli. Chyba raz, jeszcze grając chłopa, zadebiutowałam w roli redaktora. Po drodze zdarzyło mi się być władczynią, Hrabiną, jednak nigdy nie karczmarzem. Chyba dlatego, że jest ona - moim osobistym zdaniem - najbardziej niewdzięczną i chylę czoła przed tymi, co piastują stanowisko Dlaczego akurat takie stanowisko: Jak to najdelikatniej ująć? Powiedzmy, że chciałabym stać się pewnego rodzaju alternatywą dla graczy. Pokazać, że to nie tylko osoba, która wiecznie wymaga, stawia warunki, narzuca je.... ale ktoś, kto jest po to by umilić im życie w krainie. Przykład umiejętności, jeśli ranga: Balgator już wypowiedział się w kwestii tego podpunktu, w podaniu na strażnika. Podzielam jego zdanie. Jednak jeżeli ktoś wymaga konkretów, zapraszam do forumowej sesji, do komentarzy pod wieściami, profilu. Teraz będę miała pewnie pretekst do częstego przebywania w karczmie
Ostatnio zmieniony przez Calen dnia Sro Sie 01, 2012 12:25 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Balgator
Nick : Balgator ID : 5 Ranga : Kapitan Straży Liczba postów : 108 Join date : 20/02/2012 Age : 36
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 10:57 am | |
| Ja jestem na tak, może w końcu dałoby nam to aktywnego MG, który robi coś poza wykłócaniem się na forum (bez obrazy dla innych MG rzecz jasna, wiem że robicie dużo więcej, ale akurat to najlepiej widać). | |
| | | Athelos Samathel
Nick : Liathaniel Miriandill ID : 41 Ranga : Mieszkaniec Liczba postów : 34 Join date : 01/04/2012 Skąd : Lublin
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 11:53 am | |
| Świetny pomysł. Pokazałaś wiele razy próbkę swych możliwości. Co do nich nikt nie powinien mieć wątpliwości.. Naprawdę świetnie piszesz i możesz wnieść sporo świeżości w szeregi MG. Jak najbardziej nadajesz się na to stanowisko! | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 12:28 pm | |
| Ja nie nie mam za złe. No, przydałby się jeszcze jeden MG. Nie widzę przeciwwskazań ^ ^ Acz Feandil mówił, że nie potrzeba kolejnego MG, więc nie wiem jak to będzie. Powiem szczerze, że jak teraz mamy odświeżać wszystko to przydałby się MG, do tego, który dobrze pisze. |
| | | Calen
Nick : Calendila ID : 230 Ranga : Obywatelka Lothlorien Liczba postów : 71 Join date : 07/05/2012
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 12:34 pm | |
| Przepraszam za użycie fragmentu korespondencji, jednak uznałam, że pismo ma charakter na tyle oficjalny, że nie łamie zasad prywatności. - Cytat :
- Dnia 2012-07-30 21:39:59 Fëandil napisał(a)... "Witam pana,
Zwracam się do pana z zapytaniem, czy istnieje możliwość kandydowania na stanowisko Mistrza Gry. Ogarnąwszy sytuację, zdecydowałam, jako gracz wspomóż fabułę. Udzielać się aktywnie. Jeżeli odpowiedz będzie pozytywna, przejdę do podań na forum i skonstruuje wymagane podanie.
Z wyrazami szacunku Calendila Ismetshiel.
Fëandil:
Śmiało możesz pisać podanie." | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 12:36 pm | |
| No i dobrze! Mówiłam, żebyś szła, bo Ci pozwoli. A widzisz ^ ^
|
| | | Calen
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 12:38 pm | |
| Nie przypominam sobie takiej sytuacji, proszę potwierdzić dowodami. Edit: Dziękuje wszystkim za pozytywne opinie. Mam nadzieje że mój wyjazd nie będzie przeszkodą. Edit II: Właściwie racja, ten post zakrawa na spam, nie odpowiada na żadne istotne pytanie. Zdałoby się go usunąć
Ostatnio zmieniony przez Calen dnia Sro Sie 01, 2012 1:07 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 12:50 pm | |
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 12:56 pm | |
| Naprawdę przydałby się regulamin. Choć Bal i Ath mogą nie wiedzieć. Zostało ustalone, że w podaniach na rangi wypowiadają się osoby odpowiedzialne za przyjmowane czyli w przypadku MG robi to Fean, Tarina, Sama zainteresowana-Cali oraz Fogell i/lub Lenwe. A i moje panie czyli Cali i Tarina podanie to podanie, nie trzeba tutaj pisać niepotrzebnych postów. Temat ma być w końcu przejrzysty nie? |
| | | Fëandil Êlentáriel
Nick : Fëandil Aldamír Cúlinde ID : 23 Ranga : Władca Lothlórien Liczba postów : 492 Join date : 22/03/2012 Age : 33 Skąd : Gniezno | Poznań
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM Sro Sie 01, 2012 2:21 pm | |
| - Khamik napisał:
- Naprawdę przydałby się regulamin. Choć Bal i Ath mogą nie wiedzieć. Zostało ustalone, że w podaniach na rangi wypowiadają się osoby odpowiedzialne za przyjmowane czyli w przypadku MG robi to Fean, Tarina, Sama zainteresowana-Cali oraz Fogell i/lub Lenwe.
A i moje panie czyli Cali i Tarina podanie to podanie, nie trzeba tutaj pisać niepotrzebnych postów. Temat ma być w końcu przejrzysty nie? Wystarczy moja decyzja, acz opinie innych są miło widziane. Wtedy jestem pewniejszy, że wybór był słuszny. W tej sytuacji jest on o tyle wygodny, iż umiejętności fabularne Calendili znam dobrze, a czas umie rozdysponować prawdopodobnie lepiej niż ja. Jako, że nie ma głosów przeciw, a sam przychylam się jak najbardziej tej kandydaturze, oficjalnie przyjmuję Calendile Ismethsiel (230) do grona Mistrzów Gry. Gratuluję! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM | |
| |
| | | | Calendila Ismetshiel, córka Filandilasa - GM | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|