Id w grze: 958
Stanowisko: Strażnik
Doświadczenie, jeśli takowe jest: Och, jest... Na serio muszę to opisywać? Długo, długo... potem mi weszło namiestnictwo i to był jedyny powód odstąpienia od tej rangi.
Dlaczego akurat takie stanowisko: Bo mnie trafia już jak patrzę na to, co się dzieje z nasza strażą... Dziś chociaż patrzę na listę online i co widzę? Gościu z nazwiskiem (żeby nie wytykać palcami) do złudzenia przypominającym nazwę popularnego pierwiastka metalicznego, wiek 22, co to jest? Strażników ilekroć wchodzę na Shire ani widu ani słychu i tak od dłuższego czasu... Ktoś tu pilnuje w ogóle? No i nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek w tej krainie znał nasze prawo lepiej ode mnie, serio...
Przykład umiejętności, jeśli ranga: Zdanie po lewej jest niepoprawne stylistycznie, brak w nim sensu merytorycznego, co jest mylące dla graczy chcących poprawnie napisać podanie. Macie swój przykład.
P.S. Z powodu piastowanej obecnie funkcji Władcy Mordoru, w razie akceptacji podania proszę o przesunięcie rangi namiestnika na funkcję fabularną (z zachowaniem ubogiego panelu namiestnika), natomiast rangę Strażnika o ustawienie jako jedyną widzialną rangę mechaniczną. (No chyba, że waszym zdaniem te dwie rangi się nie gryzą...)