Forum Shire
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum Shire

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Isengrim - Doradca

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Isengrim

Nick : Arôd
ID : 484
Ranga : Doradca
Male Liczba postów : 42

Isengrim - Doradca Empty
PisanieTemat: Isengrim - Doradca   Isengrim - Doradca Icon_minitimeNie Lip 29, 2012 9:14 pm

Id w grze: 484
Stanowisko: Doradca
Doświadczenie, jeśli takowe jest: Programowaniem zajmowałem się od zawsze jedynie hobbystycznie, nigdy nie wiązałem z nim przyszłości czy większych cudów. Od zawsze jednak interesowała mnie struktura wszystkiego, więc już tak pozostało. Te 4 lata pracy, pomimo tego, że z przerwami nauczyły mnie wiele. W znacznym stopniu poznałem php, html, css, js, a w szczególności strukturę silnika jakim jest Vallheru. Nie mnie oceniać moje umiejętności, niemniej sądzę, że dam sobie radę. Aplikuję ponownie, gdyż dwa tygodnie temu zmuszony byłem "wziąć trzytygodniowy urlop" z powodów rodzinnych.
Dlaczego akurat takie stanowisko: Sądzę, że najlepiej ono do mnie pasuje. Poza tym chciałbym jakoś przyczynić się do rozwoju gry, a jedynie w ten sposób mogę dać próbkę moich umiejętności i coś zdziałać.
Przykład umiejętności, jeśli ranga: Osobą, która może potwierdzić umiejętność programowania jest Feandil, z którym dawniej współpracowałem. Nie będę podawał szczegółów bez jego zgody, natomiast możecie go o to spytać.
Powrót do góry Go down
Mardro

Nick : Lómendil Aldaser
ID : 3
Ranga : Główny Doradca
Male Liczba postów : 386

Isengrim - Doradca Empty
PisanieTemat: Re: Isengrim - Doradca   Isengrim - Doradca Icon_minitimeNie Lip 29, 2012 9:42 pm

Szkoda, że nie w odpowiednim dziale, ale przejdźmy do rzeczy:

Po pierwsze: "dwa tygodnie temu", ale "trzytygodniowy urlop". Dziwnie to wygląda Razz

Secundo: Twoje umiejętności znam (choćby i z tej gry), wiem też, że kilka rzeczy udało Ci się naprawić i nie ma do dziś z tym problemu (o ile mi wiadomo).

Finally: Dostałeś ode mnie tę rangę obecnie, ale będę ostrzejszy i jest to okres próbny jednego miesiąca. Potem podejmę ostateczną decyzję i ustalę kwestię przyznania Ci dostępu do plików i bazy danych. Póki co pisz do mnie jak będziesz czegoś potrzebował.

Dodam też, że jeśli Fogell nie wyrazi zgody, stracisz rangę przed końcem terminu próbnego i niezależnie od efektów pracy.
Powrót do góry Go down

Isengrim - Doradca
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Forum Shire :: Podania :: Podania :: Zaakceptowane-
Skocz do: