Id w grze: 484
Stanowisko: Doradca
Doświadczenie, jeśli takowe jest: Programowaniem zajmowałem się od zawsze jedynie hobbystycznie, nigdy nie wiązałem z nim przyszłości czy większych cudów. Od zawsze jednak interesowała mnie struktura wszystkiego, więc już tak pozostało. Te 4 lata pracy, pomimo tego, że z przerwami nauczyły mnie wiele. W znacznym stopniu poznałem php, html, css, js, a w szczególności strukturę silnika jakim jest Vallheru. Nie mnie oceniać moje umiejętności, niemniej sądzę, że dam sobie radę. Aplikuję ponownie, gdyż dwa tygodnie temu zmuszony byłem "wziąć trzytygodniowy urlop" z powodów rodzinnych.
Dlaczego akurat takie stanowisko: Sądzę, że najlepiej ono do mnie pasuje. Poza tym chciałbym jakoś przyczynić się do rozwoju gry, a jedynie w ten sposób mogę dać próbkę moich umiejętności i coś zdziałać.
Przykład umiejętności, jeśli ranga: Osobą, która może potwierdzić umiejętność programowania jest Feandil, z którym dawniej współpracowałem. Nie będę podawał szczegółów bez jego zgody, natomiast możecie go o to spytać.