| Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. | |
|
+5Dr. Infected Calen Mardro Szagar Abhor 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Abhor
Nick : Abherd ID : 138 Ranga : Mieszkaniec Liczba postów : 36 Join date : 27/07/2012
| Temat: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Nie Lip 29, 2012 5:14 pm | |
| Proponuję dodać możliwość usunięcia swojej poprzedniej wiadomości na NC/w karczmie. Nieraz przecież zdarza się, że komuś palec się omsknie podczas pisania i niechcący wyśle niedokończoną wiadomość, lub też przytnie się przeglądarka i wyśle niechcący 4-5 wiadomości. Oczywiście niemożliwym by było skasować wiadomość jeśli ktoś już zdążył odpisać. Wydaje mi się, że byłoby to dość łatwe do zrobienia, a wielu osobom ułatwiłoby życie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Nie Lip 29, 2012 5:17 pm | |
| Nie wiem- takie coś na ogół mają PMG i MG oraz karczmarze i to chyba wystarczyć powinno, bo wtedy jak ktoś kogoś obrazi to usunie posta i tyle będzie z udowodnienia komuś winy- dlatego jestem przeciwna- dobrze jest tak, jak jest. |
|
| |
Abhor
Nick : Abherd ID : 138 Ranga : Mieszkaniec Liczba postów : 36 Join date : 27/07/2012
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Nie Lip 29, 2012 5:21 pm | |
| Z jednej strony - racja, ta opcja może być nadużywana, wszystko można do złych celów wykorzystać. Ale z drugiej - może być też niezwykle przydatna.
| |
|
| |
Szagar
Nick : Rengar ID : 49 Ranga : Komandor Liczba postów : 334 Join date : 04/04/2011 Skąd : Woodbury
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Nie Lip 29, 2012 5:24 pm | |
| Mi się pomysł podoba, a żeby nie było z tym jakiś przekrętów to można by to rozwiązać w taki sposób, że te wiadomości nie będą usuwane z archiwum (o ile tak się da) i wtedy wszystko będzie do sprawdzenia. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Nie Lip 29, 2012 5:35 pm | |
| To trzeba Mardro o to spytać. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Nie Lip 29, 2012 5:52 pm | |
| |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Nie Lip 29, 2012 10:48 pm | |
| Oczywiście, że jest Bo archiwum polega na tym, że pokazuje te wiadomości, które są ukryte w karczmie (czyli wiadomość jest ustawiana na "widoczną", albo "niewidoczną"). Proste jak konstrukcja cepa, ale zablokowałbym możliwość usuwania ostatniej wiadomości po czasie X. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 8:39 am | |
| |
|
| |
Calen
Nick : Calendila ID : 230 Ranga : Obywatelka Lothlorien Liczba postów : 71 Join date : 07/05/2012
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 12:25 pm | |
| Opcja dłuższy czas już istnieje na innej krainie. Jak najbardziej możliwa i potrzebna! - moim osobistym zdaniem | |
|
| |
Dr. Infected
Nick : Vraen ID : 415 Ranga : Strażnik Liczba postów : 47 Join date : 29/07/2012
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 1:10 pm | |
| O, rangowcy nie musieliby usuwać co 2 mojego postu Choć bardziej ucieszyłbym się z możliwości przechodzenia do następnego wiersza enterem w karczmie... | |
|
| |
Ithienne Aethis
Nick : Ithienne Aethis ID : 150 Ranga : Karczmarka Liczba postów : 55 Join date : 30/07/2012 Age : 31 Skąd : Rybnik
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 1:16 pm | |
| Zgadzam się z przedmówcą | |
|
| |
Fëandil Êlentáriel
Nick : Fëandil Aldamír Cúlinde ID : 23 Ranga : Władca Lothlórien Liczba postów : 492 Join date : 22/03/2012 Age : 33 Skąd : Gniezno | Poznań
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 2:00 pm | |
| Oby dwa (możliwość usunięcia wiadomości i "entera") pomysły jak najbardziej popieram. | |
|
| |
Kojot
Nick : Déon ID : Spoko Ranga : Rzeźnik z Blaviken Liczba postów : 383 Join date : 28/03/2012 Age : 33 Skąd : Redditch
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 2:20 pm | |
| Usunięcia i myślę, że przy tym też możliwość edycji wypowiedzi, co by móc poprawić ewentualny błąd w zdaniu. Jak najbardziej na tak. | |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 9:31 pm | |
| Nie żebym się czepiał... Już jakiś czas temu wprowadzałem enter... W NC działa bez zarzutów, w Karczmie też nie miałem z nim problemu... | |
|
| |
Ithienne Aethis
Nick : Ithienne Aethis ID : 150 Ranga : Karczmarka Liczba postów : 55 Join date : 30/07/2012 Age : 31 Skąd : Rybnik
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 9:33 pm | |
| Cóż, ja, niestety, gdy robię enter, od razu wysyłam wiadomość. Nie wiem, czy to nie zależy od przeglądarki, ale działa teraz dokładnie tak, jak działało pół roku temu. Maruda jestem, wiem, i przepraszam. | |
|
| |
Mardro
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 9:36 pm | |
| Może inaczej: Jeśli użytkownik przytrzyma Shift i wciśnie Enter to zrobi nową linię. Właśnie sprawdzałem w karczmie - w ogóle nie wysłało wiadomości z taką zabawką :< jeszcze posiedzę nad tym...
| |
|
| |
Dr. Infected
Nick : Vraen ID : 415 Ranga : Strażnik Liczba postów : 47 Join date : 29/07/2012
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Pon Lip 30, 2012 9:36 pm | |
| U mnie wysyłało, też próbowałem, Działało tylko na chacie | |
|
| |
Fogell
Nick : Fogell ID : 28 Ranga : Władca Liczba postów : 47 Join date : 17/07/2012
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Wto Lip 31, 2012 5:14 pm | |
| Zeby enterem robic przejscie do nastepnego wiersza, trzeba naprawic guzik 'wyslij' zeby nie zerowal pola, w ktorym sie pisze | |
|
| |
Mardro
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. Wto Lip 31, 2012 5:54 pm | |
| Guzik nie ma z tym nic wspólnego Fogellu Bo teraz działa [Shift]+[Enter] na nc i tak samo chcę zrobić z karczmą, ale dwa osobne systemy mi tego nie ułatwiają... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. | |
| |
|
| |
| Możliwość usunięcia poprzedniej wiadomości. | |
|