| Sala audiencyjna | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Sala audiencyjna Wto Lip 03, 2012 3:50 pm | |
| Czy podgrupę Namiestnicy można uzupełnić o Władców poszczególnych krain? |
|
| |
Fëandil Êlentáriel
Nick : Fëandil Aldamír Cúlinde ID : 23 Ranga : Władca Lothlórien Liczba postów : 492 Join date : 22/03/2012 Age : 33 Skąd : Gniezno | Poznań
| Temat: Re: Sala audiencyjna Wto Lip 03, 2012 5:00 pm | |
| Potwierdzam. Salę audiencyjną trzeba poddać aktualizacji, bowiem szukanie każdego z osobna w spisie mieszkańców jest kłopotliwe. | |
|
| |
Lenwe
Nick : Lenwe Tinethele ID : 1 Ranga : Than Liczba postów : 122 Join date : 03/04/2011
| Temat: Re: Sala audiencyjna Sro Lip 04, 2012 4:56 pm | |
| ogolnie trzeba ja zmienic całkowicie. polowy rang nie wyswietla. jaka macie propozycje??
tzn chodzi mi o powidzał. zrobic go na styl posagów czy spisów mieszkańców czy jak inaczej?? | |
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Sala audiencyjna Czw Lip 05, 2012 3:37 pm | |
| Lenwe: zróbmy to jako listę wyświetlającą każdą rangę inną niż mieszkaniec, lub przybysz i wtedy dzielmy według dalszych kryteriów (Władcy krain, MG, Strażnicy...) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Sala audiencyjna Czw Lip 05, 2012 4:34 pm | |
| W sali audiencyjnej powinno być:
Władcy Krainy
GMG i MG Sędziowie Karczmarze
Redaktorzy
Kapitan Straży Strażnicy
bez udziwnień. Gdzie nie gram, w sali audiencyjnej jest tylko wypiska rangowych
|
|
| |
Mardro
Nick : Lómendil Aldaser ID : 3 Ranga : Główny Doradca Liczba postów : 386 Join date : 31/05/2012 Age : 34 Skąd : Olkusz
| Temat: Re: Sala audiencyjna Nie Lip 08, 2012 8:29 pm | |
| Właśnie pracuję nad małym udoskonaleniem, które umożliwi taką pracę dużo wygodniej | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Sala audiencyjna Nie Lip 08, 2012 9:34 pm | |
| A możesz informować, co planujesz zmieniać itd? Mamy pracować razem, czyż nie?
ps. Czemu gra nie działa? |
|
| |
Mardro
| Temat: Re: Sala audiencyjna Pon Lip 09, 2012 11:48 am | |
| Gra nie działa, bo nie było dotacji na serwer. Lenwe, o ile ma jakieś oszczędności, pewnie niechętnie się z nimi rozstanie, ale jeśli chcemy wszyscy by gra ruszyła, to trzeba mu to później choć częściowo zrekompensować. Rozwijając swoje miasto wpadłem na pomysł funkcji, którą wprowadzę niebawem do gry by móc łatwiej zarządzać rangami użytkowników Nie dotyczy to zbytnio fabuły, bardziej chciałbym o tym z Lenwe pogadać. Do fabuły należy to, co zgłosiłem do Fëana, czyli miasto w Wielkiej Zielonej Puszczy. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Sala audiencyjna Pon Lip 09, 2012 1:11 pm | |
| Dlaczego, zgłaszacie tylko do Feana fabularne rzeczy? Ja też jestem MG i też chciałabym wiedzieć, tym bardziej, że jemu spodobał się pomysł na moją sesję na NE. (dlatego jestem coraz bardziej za forum tylko dla wszystkich rangowych i technicznych, bo potem jedno wie o czymś o czym drugie nie wie i wychodzą potem krzaczki). Wszyscy z pomysłami piszecie do Feana, jakbym ja nie istniała w ogóle, ja wiem, że on jest tutaj GMG, ale ja też chciałabym się zaangażować w coś, w co tworzą gracze, już pomijając fakt tego, że jestem MG, ale też to, że jestem graczem...
Z tego co wiem, to na grze pokazywało, że na grę zebrane było ok 240 zeta....
Nie zapominajmy, że wiele osób, grających na Shire to dzieci, nie mają pieniędzy, by wykładać na grę- ale nie zabronimy im z tego powodu grać!
|
|
| |
Mardro
| Temat: Re: Sala audiencyjna Wto Lip 10, 2012 4:00 pm | |
| Wiesz... Tworzenie nowej lokacji, to albo admin (i tu raczej Fogell), albo GMG. A to, że on Ci nie podał tej informacji, to już nie moja wina. A nie lepiej po prostu tutaj zrobić dział dla rangowych? Poza tym popieram.
Na grę zebrane było 80zł z 240 potrzebnych...
Dobra, ale nie mówię, że ma być obowiązkowa opłata, ale postarać się zebrać jak najwięcej do następnej opłaty, bo ja też nie chciałbym sam wykładać kasy na serwer i to w takiej kwocie, nawet raz na rok (dajmy na to). | |
|
| |
Fogell
Nick : Fogell ID : 28 Ranga : Władca Liczba postów : 47 Join date : 17/07/2012
| Temat: Re: Sala audiencyjna Wto Lip 17, 2012 10:23 am | |
| Juz dawno zglosilem to Lenwemu, ok. 3 miesiace temu, zrobil powierzchowny porzadek i poprawki i mowil ze gruntownie ja przebuduje. Ale jak widac, nie ma czasu teraz. | |
|
| |
Mardro
| Temat: Re: Sala audiencyjna Wto Lip 17, 2012 2:54 pm | |
| Wypadek losowy. Każdemu się zdarzy Trochę w tym temacie ruszyłem, ale jeszcze nie do końca. Poza tym namiestnicy będą niedługo rangą fabularną, więc nie ma sensu tego na razie ruszać. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sala audiencyjna | |
| |
|
| |
| Sala audiencyjna | |
|